Fuar Turizm |
 Fuarı Sosyal Ortamlarda Paylaşabilirsiniz.
Imm Cologne
  15.01 - 21.01 / Almanya - Köln
 
 Fuar İçin Gerekli Vize Evrakları

ALMANYA VİZE BİLGİ TİCARİ/TURİSTİK

 

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. İmzalı pasaport
  3. Vize başvuru formu; imzalı
  4. Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk hitaben, seyahatin amacı açıkca belli olacak şekilde (Tarih amac şehir) Türkçe olarak yazılmış ve imza sürküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilkeçesi,
  5. Ticari ziyaretler icin Gideceğiniz ülkedeki firmadan adınızın&soyadınızın, seyahat maksadınızın ve seyahat tarihlerinizin açıkca belirtildiği DAVETİYE fotokopisi yada faksı, yada fuar kartı
  6. 2 adet Biometrik fotoğraf, son 6 ay icerisinde cekilmiş olmalı
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sürküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Faaliyet Belgesi aslı
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 EURO teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur, FUARTOUR TARAFINDAN YAPILMAKTADIR
  12. Evliyseniz Evlilik Cüzdanı fotokopisi,
  13. T.C. Kimlik arkalı&önlü fotokopisi,
  14. Uçak otel fotokopisi,
  15. Banka hesabı aslı yada bankadan döküm kaşeli imzalı imzalayan yetkilinin imza sirküleriyle beraber
  16. Maddi durum evrakları tapu,ruhsat gibi
  17. Öğrencilerden ek olarak öğrenci belgesi
  18. 18 Yaşından küçükler için anne ve babadan muhaffakatname aslı

SSK LI CALIŞANALRDAN EK OLARAK

  • SSK İşe Giriş Bildirgesi fotokopisi,
  • SSK Hizmet Dökümü,
  • Çalışmakta oldukları işyerinden son 3 aylık Maaş Bordro fotokopisi,

EMEKLİLERDEN EK OLARAK

  • Emekli olduğuna dair belgeler: emekli cüzdanı,emekli hesabı gibi

NOT

  • Yeni pasaport almış yada daha önce ret almış kişiler den konsolosluk protokol yazısı isteyebilir
  • Pasaportlarında gidilecek ülkenin daha önceden alınmış vizesi bulunmayanlar görüşmeye cağrılabilir
  • Pasaportun ilk alış tarihi 10 yıldan eski olan pasaportlara vize verilmemektedir

 




© 2012 Fuar Turizm Dış. Tic. Ltd. Şti Tüm Hakları Saklıdır ANA SAYFA | HAKKIMIZDA | FUARLAR | ÇİN FUARLARI | FUAR REHBERİ | BİLET | VİZE BİLGİLERİ | OTEL | İLETİŞİM
Fuar Turizm DIŞ TİC. LTD. ŞTİ
Kurtuluş Cad. Köşe Apt. No 1 Kat:3 Daire:5
Osmanbey / Sisli / Istanbul - TR
Tel: +90 212 230 9193 pbx | Fax: +90 212 230 9195
info@fuartour.com