Fuar Turizm |
 Fuarı Sosyal Ortamlarda Paylaşabilirsiniz.
SGI DUBAI 2018
  14.01 - 16.01 / Birleşik Arap Emirlikleri - DUBAI
 
 Fuar İçin Gerekli Vize Evrakları

1- Pasaportun  2. 3. 4. 60. ve pasaportun geçerlilik süresini belirten sayfalarının renkli scan edilmiş kopyaları, (Pasaportun geçerliliği en az 6 ay olmalıdır. ) 
Yeni pasaport sahipleri  için; Pasaportun 2.3. nolu sayfasını (fotograflı sayfa) tüm pasaport sayfası istenen alanlara uygulanmalıdır.
2- 1 adet fotoğraf (jpg formatında)renkli scan edilmiş kopyası,
3- Vize başvurusu yapan kişi adına düzenlenmiş sabit fatura (cep telefonu, su, elektrik, dogalgaz v.s)
4- Vize ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu,
5- TURİSTİK VİZE BAŞVURU FORMU ,
6- İBRANAME (ibranamenin ıslak imzalı orjinalinin Harbiye Ofisimize gönderilmesi gerekmektedir.)

ÇALIŞANLAR İÇİN;
7-
 Çalıştığı işyerinden, antetli kağıda yazılmış, Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
8- Çalıştığı iş yerinin faaliyet belgesi
9- Sigorta Bildirim Formu

İŞYERİ SAHİBLERİ İÇİN;
7-
 Çalıştığı işyerinden, antetli kağıda yazılmış, Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
8- Çalıştığı iş yerinin faaliyet belgesi
9- Vergi levhasının renkli fotokopisi, ticaret sicil gazete kopyası,

EMEKLİLER İÇİN;
7-
 Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
8- Emekli Cüzdan kopyası

ÖĞRENCİLER İÇİN;
7-
 Dubai’ye giriş nedenini belirten  yazı.
8- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

EV HANIMLARI İÇİN;
7-
 Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
8- Evlilik Cuzdan Kopyası, bekar ise ikametgah




© 2012 Fuar Turizm Dış. Tic. Ltd. Şti Tüm Hakları Saklıdır ANA SAYFA | HAKKIMIZDA | FUARLAR | ÇİN FUARLARI | FUAR REHBERİ | BİLET | VİZE BİLGİLERİ | OTEL | İLETİŞİM
Fuar Turizm DIŞ TİC. LTD. ŞTİ
Kurtuluş Cad. Köşe Apt. No 1 Kat:3 Daire:5
Osmanbey / Sisli / Istanbul - TR
Tel: +90 212 230 9193 pbx | Fax: +90 212 230 9195
info@fuartour.com