Fuar Turizm |
 Fuarı Sosyal Ortamlarda Paylaşabilirsiniz.
Automechanika Shanghai
  28.11 - 01.12 / ÇİN - Shanghai
 
 Fuar İçin Gerekli Vize Evrakları

DUYURU

Çin Vize Başvurularında Önemli Değişiklik : Randevu ve Parmak İzi

Çin Halk Cumhuriyeti’ne seyahat etmenin anahtarı konumunda olan Çin vizesi uygulamasında yeni döneme girildi. 4 Aralık 2017 tarihi itibari ile Çin vizesi başvurularında Online Randevu ve Parmak izi talep edilecektir. Süreç şu şekilde işleyecektir: Başvuru yapacak kişi veya Çin Konsolosluğu Yetkili Vize Acentası, vize başvurusu için gerekli olan vize başvuru evraklarını tamamlayıp; konsolosluk vize sistemi üzerinden online randevu alıp online başvuru formunu doldurduktan sonra, randevu tarihi ve saatinde Çin Konsolosluğu Vize merkezinde hazır bulunması gerekmektedir. Başvuru esnasında başvuran kişiden parmak izi alındıktan sonra vize başvuru süreci tamamlanmış olacaktır. Parmak izi her 5 yılda bir defa talep edilecektir. 4 Aralık tarihinden sonra bir defa parmak izi vermiş olan kişiler, daha sonra yapacakları başvurularda bizzat bulunmaları ve parmak izi vermelerine gerek yoktur. Daha önce olduğu gibi yetkili seyahat acentası üzerinden vize başvuru işlemlerine devam edebilirler. Çin Halk Cumhuriyetine yakın zamanda seyahat etmeyi planlayan kişilerin, seyahatlerin aksamaması ve maddi- manevi zarara uğranılmaması için yeni uygulamaların dikkate alınması önem arz etmektedir.

Not: Bu tarihten önce yapılmış olan başvurular etkilenmeyecektir.

ÇİN HALK CUMHURİYETİ VİZE BİLGİ DETAYLAR AŞAGIDAKİ GİBİDİR.

 

NOT: PASAPORTUN 6 AYLIK GECERLİ OLMASI GEREKLİDİR

KONSOLOLSUK CİPLİ OLMAYAN PASPORTA VİZE VERMEMEKTEDİR

GEREKLİ EK BİLGİLER

·         Ev adresi

·         Ev telefonu

·         Eş ve çocuklar ın isimleri

·         Acil durumda ulaşılabilecek kişi ve telefon numarası

TURİST VİZESİ EVRAK

·         Cipli Pasport Aslı

·         Adli Sicil Kaydı Savcılıktan Asıl (Sicil Ve Arşiv Kaydı Belirtilmeli)

·         2 Adet Beyaz Fonlu resim (3,3-4,8mm Ölçülerinde Olmalı)

·         Tc Kimlik Fotokopisi Net Çekilmiş Olmlaı

·         Banka Defteri Aslı,Yada Bankadan Dokum Aslı Kaşeli İmzalı İmzalayan Banka Yetkilisinin Sirküleri Eklenmeli Ve Hesap Bakiyesi En Az 5.000usd Ye Denk Gelecek Miktarda Olmalı

·         Otel Uçak Rezervasyonu

·         Cep Telefonu Numarası

NOT: PASAPORTUN 6 AYLIK GECERLİ OLMASI GEREKLİDİR

NOT: KONSOLOSLUK VİZEYİ OTEL REZERVASYONUNA GÖRE VERMEKTEDİR.

KONSOLOLSUK CİPLİ OLMAYAN PASPORTA VİZE VERMEMEKTEDİR

GEREKLİ EK BİLGİLER

·         Ev adresi

·         Ev telefonu

·         Eş ve çocuklar ın isimleri

·         Acil durumda ulaşılabilecek kişi ve telefon numarası

ÖĞRENCİ VİZESİ

·         Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu

·         Çin Halk Cumhuriyeti Ek Vize Başvuru Formu

·         İki adet fotoğraf (arkası beyaz fonlu)

·         Kişinin T.C. Pasaport aslı ve fotokopisi

·         Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi

·         Çin Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Eğitim için vize başvuru formu aslı (JW201 veya JW202 formu - Visa Application for Study in China)

·         Eğitim alınacak kurum tarafından verilen imzalı kaşeli Okula giriş bildirim mektubu aslı

·         Türk veya Çin devlet Hastahaneleri tarafından son 6 ay içerisinde alınmış Sağlık/Heyet raporu aslı, kan testleriyle beraber

·         NOT: PASAPORTUN 6AYLIK GECERLİ OLMASI GEREKLİDİR

·         KONSOLOLSUK CİPLİ OLMAYAN PASPORTA VİZE VERMEMEKTEDİR

GEREKLİ EK BİLGİLER

·         Ev adresi

·         Ev telefonu

·         Eş ve çocuklar ın isimleri

·         Acil durumda ulaşılabilecek kişi ve telefon numarası

ÇALIŞMA VİZESİ EVRAK

·         Cipli Pasport Aslı

·         Sağlık raporu devlet hastanesinden ve tam kapsamlı (TÜM KAN TESTLERİ YAPILMALI)

·         2 Adet Beyaz Fonlu resim (3,3-4,8mm cerceve)yüz normal vesikalık boyutunda olmalı

·         Tc Kimlik Fotokopisi Net Çekilmiş Olmalı

·         2 ayrı davet mektubu

·         Cindeki firmanın yada Türkiyedeki firmanın evrak fotokopileri

·         Cep Telefonu Numarası

NOT: PASAPORTUN 6 AYLIK GECERLİ OLMASI GEREKLİDİR

KONSOLOLSUK CİPLİ OLMAYAN PASPORTA VİZE VERMEMEKTEDİR

GEREKLİ EK BİLGİLER

·         Ev adresi

·         Ev telefonu

·         Eş ve çocuklar ın isimleri

·         Acil durumda ulaşılabilecek kişi ve telefon numarası

 




© 2012 Fuar Turizm Dış. Tic. Ltd. Şti Tüm Hakları Saklıdır ANA SAYFA | HAKKIMIZDA | FUARLAR | ÇİN FUARLARI | FUAR REHBERİ | BİLET | VİZE BİLGİLERİ | OTEL | İLETİŞİM
Fuar Turizm DIŞ TİC. LTD. ŞTİ
Kurtuluş Cad. Köşe Apt. No 1 Kat:3 Daire:5
Osmanbey / Sisli / Istanbul - TR
Tel: +90 212 230 9193 pbx | Fax: +90 212 230 9195
info@fuartour.com