Fuar Turizm |
 Fuarı Sosyal Ortamlarda Paylaşabilirsiniz.
Europain&İntersuc
  02.02 - 06.02 / Fransa - Paris
 
 Fuar İçin Gerekli Vize Evrakları


 

Fransa Turistik Evrak Bilgisi

  • Dikkatlice ve tamamı doldurulmuş, tarih yazılmış ve imzalanmış Schengen formu. Schengen formun 3. sayfasında ; biri 37 nolu kutucukta, diğeri de sayfanın sonunda olmak üzere 2 imza bulunmalıdır.
  • Pasaportun aslı.
  • Varsa, pasaporttaki vizeli ve mühürlü tüm sayfaların fotokopisi
  • Gidiş - dönüş uçak biletleri rezervasyonu
  • Kimlik fotokopisi
  • Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş, beyaz fonlu iki (2) vesikalık fotoğraf
  • Tüm seyahat süresince, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan 30000 € tutarında Schengen bölgesi için geçerli seyahat sigortası.
  • Konaklama belgeleri:
  • Tüm seyahat süresini kapsayan onaylı otel rezervasyonu ya da arkadaşlarınızda veya akrabalarınızda kalacaksanız belediyeden alınmış davetiye
  • Davet eden kişinin Fransa'da oturma belgesi veya Fransız kimliği

 

İş ile ilgili belgeler:

 

  • Fransızca veya İngilizce yazılmış görevi, işe başlama tarihi, maaş tutarı, izin süresi ve işverenin çalışanın Türkiye’de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren işveren belgesi.
  • SGK giriş bildirgesi
  • İmza sirküleri
  • Vergi levhası ve
  • Resmi Gazete
  • Ticaret ve Sanayi odası kaydı
  • Mali durum belgeleri:
  • Emeklilik belgesi
  • Bankadan kaşeli ve imzalı son 3 aya ait şahıs hesabı dökümü veya dökümleri veya banka hesap cüzdanının orijinali.
  • Öğrenciler için: son 3 aya ait hesap dökümleri veya ebeveynlerinin hesap dökümleri ve masrafları üstlendiklerine dair mektup
  • Çalışmayanlar için: eşinizin mali durum belgeleri veya geçim kaynaklarınız ile ilgili belgeler
  • Türkiye'de / Avrupa'da gayrimenkul tapuları
  • Kişisel belgeler
  • Öğrenciler için: mevcut sene için Fransızca veya İngilizce okul veya üniversiteden belge
  • ve öğrenci kimliği
  • Reşit olmayanlar için ebeveynlerinin noter tasdikli izin belgesi
  • Türk vatandaşı olmayanlar için Türkiye’de oturma ve çalışma izni. Oturma izninin en az 6 ay geçerli olması, ve seyahat dönüşünden sonra da en az 3 ay daha geçerli olması gerekmektedir.

DİKKAT

İstenilen belgeler yeni olmalıdır (3 aydan daha yeni)

Bunların dışında ek belgeler de istenilebilir.                                                                                                                                                            

 

 




© 2012 Fuar Turizm Dış. Tic. Ltd. Şti Tüm Hakları Saklıdır ANA SAYFA | HAKKIMIZDA | FUARLAR | ÇİN FUARLARI | FUAR REHBERİ | BİLET | VİZE BİLGİLERİ | OTEL | İLETİŞİM
Fuar Turizm DIŞ TİC. LTD. ŞTİ
Kurtuluş Cad. Köşe Apt. No 1 Kat:3 Daire:5
Osmanbey / Sisli / Istanbul - TR
Tel: +90 212 230 9193 pbx | Fax: +90 212 230 9195
info@fuartour.com